Direktør fra lufthavnen i Kastrup til Bornholm

Direktør fra lufthavnen i Kastrup til Bornholm

Mandag aften, den 14. september 2015, kl. 19:00, holder Bornholms Passagerforening et informationsmøde på Biblioteket i Rønne.

»Vi får besøg af Bornholmerflyet/DAT’s medarbejdere, som vil fortælle om alle de muligheder, som selskabet giver bornholmerne«, fortæller formanden for Passagerforeningen, Bjørn Carlsen.

»På grund af de mange klager, der er kommet over forholdene i lufthavnen i Kastrup (især ventetider og gå-afstande) efter nedlæggelse af terminal 1, har vi også givet lufthavnen i Kastrup mulighed for at deltage.  Klagerne er bemærket på allerhøjeste sted i lufthavnens ledelse.  Og vi får besøg af Henrik Peter Jørgensen, som er kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavne.  Han vil forklare, hvorfor ændringerne fandt sted, og vil gøre rede for, hvilke tiltag lufthavnen har taget, for at gøre forholdene for indenrigsrejsende bedre.

Jeg er utrolig glad for, at Henrik Peter Jørgensen har afsat tid til at komme til Bornholm.

Det er ganske enkelt en enestående mulighed for de bornholmere, som anvender fly, for at komme og deltage i debatten med Kastrup Lufthavns kommunikationsdirektør.  Jeg vil gerne understrege, at alle er velkomne til at komme og høre og spørge Henrik Peter Jørgensen«, siger Bjørn Carlsen, og fortsætter:

»Alle er velkomne betyder også, at ikke-medlemmer kan komme og deltage i debatten«, slutter Bjørn Carlsen.

Henrik Peter Jørgensen, Kommunikationsdirektør. Født 1958 

Henrik Peter Jørgensen er uddannet cand.mag i historie og samfundsfag.

Han begyndte sin karriere i 1988 i DSB, København, og var fra 2004 til 2007 driftsdirektør i Banedanmark med ansvar for køreplanlægning, produktudvikling, trafikinformation, kundekontakt, trafikstyring samt IT og tele.

Henrik blev i 2007 ansat i Københavns Lufthavne som underdirektør for Drift. I 2009 overtog han ansvaret for kommunikation og external relations.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


seks + 3 =