Virtuelt vælgermøde for FV19 er nu igangsat

Vi har nu igangsat vores virtuelle vælgermøde for Folketingsvalget 2019 med de første indlæg fra folketingskandidaterne. Medlemmerne kan kommentere og stille spørgsmål direkte på siden, og vil formidle disse videre til kandidaterne. Vi takker for de input vi allerede har fået. Du finder et link til det virtuelle vælgermøde øverst på siden eller ude i sidemenuen.

Share

1 tanke om “Virtuelt vælgermøde for FV19 er nu igangsat

  1. Vil partierne i forligskredsen være villige til at lægge op til en genforhandling af dele af kontrakten med Bornholms Linjen, når nu både Rederiet og Bornholmerne er så utilfredse med Trafikministeriets kontrakt. Her tænker jeg især på regulariteten og samarbejdet med øvrige aktører, prisstrukturen samt ikke mindst komforten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


ni + 6 =