7 huskesedler til transportministeren

Ved Folkemødet 2014 havde transportminister Magnus Heunicke et arrangement om fremtidens store trafikinvesteringer i Danmark.

Tilhørerne fik udleveret en mia.kr. i Matadorpenge. Det store beløb kunne bruges til at stemme på det projekt, som den enkelte helst så fremmet.

I forbindelse med forhandlingerne om næste aftale om den samfundsbegrundede færgebetjening af Bornholm, har vi udarbejdet 7 huskesedler (en til hver eneste ugedag) til ministeren samt en lille ugekalender, så ministeren kan holde styr på de 7 huskesedler.

Da vi sendte huskesedlerne til ministeren, sluttede vi e-mailen af med:

»Ligesom dine stemmebeviser på 1 mia.kr. stykket havde et seriøst budskab, således har vores 7 huskesedler også et dybt seriøst budskab.«

Uge-kalender for transportministeren:

Mandag: Huskeseddel nr. 1

Tirsdag:  Huskeseddel nr. 2

Onsdag:  Huskeseddel nr. 3

Torsdag: Huskeseddel nr. 4

Fredag:   Huskeseddel nr. 5

Lørdag:   Huskeseddel nr. 6

Søndag:  Huskeseddel nr. 7

Huskesedlerne er fremsendt til transportministeren med følgende brev:

Kære Magnus Heunicke

På Folkemødet 2014 udleverede du stemmebeviser på 1 milliard kr. til forskellige trafikinvesteringer i Danmark over de kommende år.

Nu forsøger vi at være blot en lille smule med på spøgen vedrørende den samfundsbegrundede færgebetjening af Bornholm … idet vi hermed (vedhæftet) sender dig en huskeseddel for hver dag i ugen. Vi sender dig også en uge-kalender, så du véd, hvilken huskeseddel du skal læse på de enkelte dage.

Ligesom dine stemmebeviser på 1 milliard kr. stykket havde et seriøst budskab, således har vores 7 huskesedler også et dybt seriøst budskab.

De venligste hilsner

Bjørn Carlsen

Bornholms Passagerforening

Rønnevej 42, Bodilsker

3730 Nexø

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


tre + = 8