Møde med Mols-Linien

Passagerforeningen har i eftermiddag haft sit andet møde med ledelsen i Mols-Linien

Rønne, 12-09-16:

På lige fod med flere andre bornholmske interessenter har Bornholms Passagerforening i eftermiddag været inviteret til møde med ledelsen i Mols-Linien for at drøfte den fremtidige færgebetjening af Bornholm. Bestyrelsesmedlemmerne fra Passagerforeningen havde medbragt en længere liste med ønsker til dette møde. Det var et vigtigt anliggende for os at tydeliggøre, hvad vi ser som afgørende i forbindelse med den samfundsbegrundede færgebetjening af Bornholm, siger bestyrelsesformand Ann Hartl. Vi havde nogle interessante og positive drøftelser med Mols-Liniens ledelse, og vi ser frem i mod det videre samarbejde.

Det er godt at få sat tal på de priser, som Mols-Linien har vundet udbuddet på, men det er dog ingen hemmelighed, at vi i Passagerforeningen havde foretrukket, hvis man fra Transportministeriets side havde valgt at fokusere på at nedbringe listepriserne. Når man nedsætter priserne ud fra de maksimale gennemsnitspriserne tilgodeser man desværre i mindre grad den menige bornholmer, som kan komme ud for at skulle købe en dyr billet i højsæsonen og derved oplever måske en minimal besparelse ift. de hidtidige priser, fortsætter Ann Hartl. På dette møde har vi kun drøftet de overordnede linjer, nu har vi knap to år til at komme i mål med gode forhold også for de bornholmske passagerer, og vi oplever MolsLinien som en lyttende samarbejdspartner, som er interesseret i at gøre det godt for deres kunder, slutter Ann Hartl.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3 + en =