Udsolgte afgange for passagerer til/fra Ystad

Svar fra Ann Hartl på et spørgsmål stillet på Facebookgruppen “Bornholms Passagerforening – trafikdebat”:

Et medlem havde rejst spørgsmål omkring udsolgte afgange for passagerer til/fra Ystad, men ledige pladser med BornholmerBussen.

Jeg kontaktede Færgen og har nu fået svar fra Færgen, at fordelingen af pladser til både BornholmerBussen og IC Bornholm kan medføre, at der vil være udsolgt på populære afgange for gående passagerer. Bus og tog får tildelt et antal pladser, som Færgen kan bede om at få retur, hvis der er behov. Fokus har hidtil været, at det skal være muligt at komme til KØBENHAVN, og ikke Ystad. Derfor kan der stadig være ledige pladser hele vejen til/fra København, men ikke kun til/fra Ystad.

Jeg skal have et møde med Færgen i den nærmeste fremtid, og her vil jeg drøfte bl.a. med dem, hvordan man kan afhjælpe denne udfordring for de bornholmere, som kun skal over fx for st hente et barnebarn.

Vi skal også have ser på dette ift. den fremtidige kontrakt, hvor der jo ikke længere er et specifikt krav til landgangspassagerer.

I øvrigt så forgår der i indeværende weekend en sportsbegivenhed, som efter sigende har tiltrukket især mange svenskere, så det kan have bidraget til udsolgte afgange.

Medlemmet valgte at flyve i stedet for, men også flyene har været meget booket på den seneste tid, så der har ligeledes op til og i weekenderne været mange udsolgte afgange. – Bornholm er populær, og bornholmerne rejser vist også mere end de har gjort.

God weekend!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


7 + = ti