Om trafikforhold for buspassagerer

Tilpasning af ruter og forandringer i bymiljøet med fx. nye butiksbygninger indebærer ændrede forhold og vilkår for passagerer.

For de passagerer, der dagligt bruger bus som transportmiddel, indebærer ændringer nogle gange større besvær og rummer mulige farer, der ikke var tidligere.

For buspassagerer, der kører med rute 3 via lufthavnen og står af ved Vibegårds Runddel indebærer et nyt stoppested, der ikke er fuldt oplyst af en lygtepæl. Når at buspassagererne er stået af bussen er de nødsaget til at gå på Sdr. Ringvej ca. 35 meter før de kan komme til at gå på et fortov.

Det er ikke en god løsning set i forhold til de berørte buspassagerer, der bringes i en unødig sårbar situation, som bløde trafikanter på vejen. Det er heller ikke godt for trafikafviklingen , da der kan opstå kø bag den holdende bus og det giver de bagfra kommende biler et dårligt overblik i trafikken.

Pva Bornholms Passagerforening

Næstformand
Niclas Fick
Tlf: 41 41 01 84

&

Formand
Ann Hartl
Tlf:40 68 48 88

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


+ 5 = tretten