Om færgekontrakten med Mols-Linien, gældende fra september 2018

Vi har siden generalforsamlingen i marts måned 2016 fortsat arbejdet med at se nærmere på muligheder for gode løsninger for færgepassagererne til og fra Bornholm.Arbejdet har blandt andet fokuseret på dele af kontrakten udarbejdet af Transportministeriet, hvor manglende præciseringer giver mulighed for tolkning af, hvad der konkret menes.

En af flere ting vi i foreningen også ser nærmere på i arbejdet er antallet af daglige afgange og de konkrete tider for afgange, der må forventes at passe passagererne bedst. Det er vigtigt at dette afklares, så den samfundsbegrundede betjening udmøntes bedst muligt for bornholmerne.

Bornholms Passagerforening arbejder således videre med disse spørgsmål og ønsker en tæt dialog med Mols-Linien herom.

Næstformand
Niclas Fick
Tlf: 41 41 01 84

&

Formand
Ann Hartl
Tlf: 40 68 48 88

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


+ 1 = syv