Indlæg af Ann Hartl om CPH/Københavns Lufthavn

Jeg var i tirsdags til Pendlerforumsmøde i CPH/Københavns Lufthavn. På mødet blev vi indviet i de seneste nyheder omkring lufthavnens omfattende plan, som er lagt for at udvide passagertallet fra 25 mio. til 40 mio. om året i 2024. Lufthavnen lovede os i den forbindelse at øge informationsniveauet mht. de gener, som der må forventes vil opstå, når ombygningen tager fart, således at passagererne kan orientere sig inden deres rejse. Vi er i øvrigt rigtig glade for, at lufthavnens ledelse nu tager Bornholms Passagerforening samt pendlerforeningerne fra de andre danske indenrigslufthavne med på råd. For ca. tre uger siden, var jeg således til møde med en medarbejder fra lufthavnens planlægningsafdeling, hvor vi gennemgik hvordan vejen igennem lufthavnen ud til gaten kan lettes.
Pendlerforumsmøderne afholdes fire gange om året. Pendlermedlemmer, som i sin tid fik et pendlerkort til lufthavnen vil for øvrigt modtage direkte info fra lufthavnen om ombygningerne.

Ann Hartl

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


2 + = syv