Betaling af kontingent

Kontingentet for 2017 er fastsat til kr. 50. For at kunne være stemmeberettiget ved generalforsamling og benytte foreningens tilbud samt deltage i evt. lodtrækninger, skal kontingentbetalingen eller kontingentfrihed (gratis medlemskab ell. livsvarigt medlemskab) kunne dokumenteres. Kontingent kan alene indbetales til foreningens bankkonto ved alm. bankoverførsel og under angivelse af medlemsnummer. Der kan alene betales for et år ad gangen, dog kan medlemmer, som er fyldt 75 år opnå livsvarigt medlemskab, når de indbetaler kr. 250 – samtidigt skal ønske om livsvarigt medlemskab angives sammen med fødselsdato.
Der kan alene betales for indeværende kalenderår. Ønsker man at forny sit kontingent skal dette ske efter den 1. januar i et år og inden evt. tilbud m.v. benyttes.
Betales kontingentet ikke, fortsætter medlemskabet. Medlemmet skal aktivt melde sig ud for at afslutte medlemskabet.
Bankoplysningerne er som følger:
Reg. nr. 0650
Konto nr. 0564554049

Share

3 thoughts on “Betaling af kontingent

 1. Vi er smidt ud af foreningen, uden nogen forklaring. Men det er nemt og “glemme”!de medlemmer der støttede Bjørn . Så lidt efter lidt har man kun de medlemmer der støtter formanden, så er det nemt og være bestyrtelse.
  Først smider i os ud og da fejlen påpeges tilbyder i vi kan blive medlemmer igen, ja tak som gratis med stemmeret , det lugter langt væk af undergravende virksomhed.

  • Kære Maibritt.
   Som tidligere skrevet, og som også oplyst her på hjemmesiden ifm. hvordan man betaler kontingent, så forbliver man medlem, indtil man aktivt har meldt sig ud. Vi har intet ønske om, at glemme de medlemmer, som har været en del af foreningen i mange år, og vi har meget stort respekt for det arbejde Bjørn har lavet. Det er bl.a. derfor, vi har udnævnt ham til æresmedlem den 31.3.
   Så, nej, vi kan ikke genkende din beskrivelse, og har i øvrigt ikke tilbudt gratis medlemskab til nogen.
   Vi håber, at du vil indbetale dit kontingent og at du vil møde op til fortsættelsen af den suspenderede generalforsamling i morgen og stemme på de kandidater, du mener vil kunne udføre arbejdsopgaverne i bestyrelsen i Bornholms Passagerforening på bedste vis.
   Med venlig hilsen
   på bestyrelsens vegne
   Ann Hartl

 2. Pingback: Orientering fra bestyrelsen i Bornholms Passagerforeningen til medlemmerne. | Bornholms Passagerforening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


otte + = 14