Færgens tiltag for Bizz-kunder

Der er i dag et år til Bornholmslinjen begynder at sejle på ruterne fra og til Bornholm. I den forbindelse har Færgen i dag udsendt information til deres Bizz-aftale-kunder om priserne frem til den nye operatør sejler på Bornholm.

Det er altid en vurdering, om en Bizz-aftale kan betale sig eller ej og i denne overgangsperiode er det en god idé at kalkulere nøje, om det kan betale sig at forny aftalen, eller om man hellere vil forsøge at sikre sig billigbilletter til de ture man kan på.

Du kan evt. læse mere i den mail, som formanden modtog vedr. hendes egen aftale: Mail vedr Bizz.

Tilsvarende vil der komme information omkring Færgenkortaftaler.

I hht. kontrakten, skal der også fremadrettet tilbydes de såkaldte pendleraftaler, men ministeriet har overladt det til operatørerne om at finde en aftale vedr. overtagelse af eksisterende aftaler, som altså ikke har kunnet opnås. I stedet har Færgen valgt denne løsning.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


en + 4 =