2 tanker om “Virtuelt vælgermøde er nu online

 1. En kort kommentar til Anne Thomas for denne indledning:
  “Trafikken til og fra Bornholm er jo altafgørende for såvel turister og besøgende som for pendlere og tilflyttere. Det er hele tiden en balance mellem forskellige interesser disse grupper imellem.”
  Det ser da ud til, at den allervigtigste gruppe helt er glemt under indtryk af tilflytningskampagne, pendlingen og turisterhvervets interesser. Som om vi bornholmere ikke har ærinder i andre danske landsdele eller i Skåne og Nordtyskland og Polen, hvor færgerne bringer os hen?

 2. Der har fra flere sider, blandt andet ÆldreSagen, været ønske om en flexbusordning på tidspunkter og til og fra steder, hvor de ordinære busser ikke kører eller kun kører på særlige tidspunkter af året.
  Hvordan stiller man sig fra politisk til en flexbusordning på Bornholm?
  En flexbusordning kan gøres ved, at flexture indrettes efter brugernes ønsker og behov, således at man eksempelvis bliver transporteret direkte fra bopæl til bestemmelsessted og omvendt, dog sammen med andre i samme situation, til en takst, som kan være almindelig bustakst, efter forudbestilling telefonisk eller online.
  Der er flere, der har efterspurgt dette i vinterhalvåret, hvor rute 7 og 8 ikke kører.
  Ved en flexbusordning kan områder med dårlig busbetjening tilgodeses og tilpasses det øvrige net efter brugernes ønsker og behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


+ syv = 16