Generalforsamling 2020

Bornholms Passagerforening afvikler den fra foråret udskudte generalforsamling fredag, den 9. oktober 2020 kl. 19 i salen på Rønne bibliotek.

Den 20. april havde vi planlagt årets generalforsamling, men måtte udsætte denne grundet corona-situationen og det gældende forsamlingsforbud. Vi har holdt skarpt øje med udviklingen, men har også været nødt til at finde en dato, som passede til bestyrelsens øvrige aktiviteter. Grundet de fortsatte restriktioner bliver det alene generalforsamlingen i hht. den i vedtægterne beskrevne dagsorden. Vi afventer bedre tider ift. at invitere vores samarbejdspartnere til at være med og opdatere os om deres virke.

Det vil kun være adgang for medlemmer som har registreret sig på forhånd og der vil være et begrænset antal pladser. Vi har noteret os, at de regler, som trådte i kraft den 26.9. tillader, at der fortsat kan afvikles arrangementer med op til 500 personer, såfremt man overvejende sidder ned i retning mod en scene eller lignende. Dette har vi mulighed for og vil i øvrigt sikre at generalforsamlingen afvikles trygt for alle deltagere.

Registrering skal ske senest den 6.10. kl. 19 på dette link: https://2626.foreninglet.dk/memberportal/teamenrollment/index/54003

Husk venligst myndighedernes anbefalinger mht. smitteforebyggelse, og undlad at møde op, såfremt du har symptomer, husk at melde afbud, hvis du alligevel ikke kan komme.

Der oprettes venteliste og man modtager mail, hvis man bliver rykket op fra ventelisten. Af hensyn til evt. smitteopsporing, skal mail og telefonnummer oplyses.

Vel mødt! – Vi håber at se mange medlemmer trods omstændighederne.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


fem + 1 =