Tilbud om medlemskab ud til alle husstande i 4 bornholmske postnumr

Fra 2005 begyndte bestyrelsens medlemmer at tage rundt på Bornholm nogle gange om året og stille sig op i byerne foran supermarkeder eller på torvene.

Formålet var, at vi på den måde kunne tale med bornholmerne om vores arbejde i Bornholms Passagerforening.

Samtidig tilbød vi medlemskab til de bornholmere, som ikke i forvejen var medlemmer. Vi har på denne måde besøgt næsten alle byer på Bornholm, men er aldrig nået til Hasle, Klemensker og Østermarie, ligesom vores besøg i Aakirkeby er foregået på dage, hvor vi ikke har mødt særlig mange bornholmere.

Vi har derfor besluttet, at sende et tilbud om medlemskab ud til alle 4.551 husstande i de 4 postnumre (3720, 3751, 3782 og 3790). Det svarer til, at lidt over 10.000 bornholmere den 4. juli 2012 modtager den lille A5-information sammen med Rytterknægten. A5-informationen kan ses her.

Modtagerne må gerne trække lidt på smilebåndet over A5-informationen, men budskabet om, at Bornholm skal have ligestilling med det øvrige Danmark, tager vi dybt alvorligt … og vi arbejder intensivt og målrettet på at opnå denne ligestilling.

Vi véd, at politikerne på »Christiansborg« både kender til og respekterer vores arbejde. Vi har adskillige eksempler på, at vores arbejde har haft afgørende betydning for de beslutninger, der er truffet på »Christiansborg«. Men generelt er der meget lang vej tilbage, før vi på Bornholm opnår trafikal ligestilling med det øvrige Danmark.

Vores styrke og gennemslagskraft over for såvel beslutningstagerne på Bornholm som på »Christiansborg« baseres på den opbakning, vi får som forening. Jo flere medlemmer, des større opbakning. Derfor håber vi naturligvis på, at borgerne i de 4 postnumre tager godt imod vores opfordring til at melde sig ind Bornholms Passagerforening. Selv om det kun koster 50 kr. om året at være medlem af foreningen, giver vi alligevel borgerne i de 4 postnumre et særlig favorabelt tilbud. Ved at melde sig ind og betale de 50 kr. inden 15/8 2012, får den pågældende kontingentet for 2013 gratis.

Hvor får du så meget for så lidt?

Flyer vedr. tilbud om medlemsskab

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


2 + = seks