Online check-in og interline med SAS

Fra DAT’s egen hjemmeside:

Online check-in og interline med SAS

Passagerer, der flyver med Bornholmerflyet.dk/DAT, kan nu foretage online check-in via www.bornholmerflyet.dk og dermed spare tid.

Efter DATs opstart på indenrigsflyvninger i Danmark er behovet for at kunne tilbyde kunderne online check-in vokset. Og nu er der en løsning klar på ruten Bornholm – København, samt på en række af DAT’s andre destinationer.

”Nu behøver man ikke længere at stå i kø ved den manuelle check-in før travle afgange,” siger CEO i DAT, Jesper Rungholm, der glæder sig over, at det relativt hurtigt er lykkes at få en god løsning på plads. ”Vi kan jo se, at mange rejsende kun medbringer håndbagage. De kan fremover gå direkte til gaten, hvis de hjemmefra har foretaget online check-in og printet deres boardingpas,” fortsætter han.

Også hos lufthavnschef i Bornholms Lufthavn, Stephan Jensen er der tilfredshed, ”det er virkelig en god nyhed, at det er lykkes Bornholmerflyet.dk/DAT at få det her på plads så hurtigt. Nu kan vi tilbyde vores kunder en hurtig og nem online check-in”.

Det nye online check-in er ifølge Bornholmerflyet.dk/DAT meget nemt at betjene, og man kan checke ind op til 22 timer før afrejse. Hvis man har børn, som rejser alene, eller er rejsende med speciel bagage, skal man fortsat benytte manuel check-in. Og det er naturligvis stadig vigtigt at gå til gaten i god tid.

Aftale med SAS om interline

Hidtil har Bornholmerflyet.dk/DAT kun fløjet det, som i fagsproget hedder point-to-point, hvor billetten udelukkende gælder for den rute, selskabet flyver på.

Nu har DAT indgået en interline-aftale med SAS, og dermed får kunderne nu helt nye muligheder. Det er efter ønsker fra især erhvervslivet på øen, at DAT har søgt, og opnået, aftalen med SAS.

For passagererne betyder det, at man kan købe billetter fra de destinationer DAT flyver fra, og direkte videre ud til andre destinationer. ”Der er tale om en fuld interline aftale med billetsamarbejde, gennemgangspriser, bagage gennemcheck, hjælp ved driftsforstyrrelser og ufrivillige overnatninger, fuld service til børn som rejser alene (UM) med videre, ”slutter Jesper Rungholm

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


+ 6 = syv