Glem ikke …

I et læserbrev dags dato (3/9 2012) skriver Ole Rødvig bl.a.:
»SF har stillet forslag til næste års budget, at man lukker alle lokale turistbureauer på Bornholm og overfører alle pengene til Bornholms Velkomstcenter.«
En del bornholmere køber deres billetter til f.eks. BornholmerFærgen via et af turistbureauerne, fordi de enten ikke selv har internet eller ikke har andre muligheder for at bestille billetter. Ja, en billet kan da også bestilles via telefonen, men i så fald skal billetten afhentes 1 time før afgang, og så passer det ikke med busforbindelserne.
Disse bornholmere må kommunalbestyrelsen ikke glemme, når/hvis der sker ændringer på turistbureau-området.
Vi har her til aften været i kontakt med SF, som har garanteret os, at tingene vil blive undersøgt ordentligt, før der evt. foretages ændringer, og at der ikke indgår ændringer her og nu via det netop vedtagne 2013-budget.
Vi har ingen mening om, hvorvidt der skal ændres/spares på turistbureau-området. Men vi opfordrer kommunalbestyrelsen til at huske, at der er mange bornholmere uden internet etc., og som er afhængige af turistbureauerne for at kunne bestille/købe billetter til at komme fra og til øen.
Hvis en ændring af det nuværende net af turistbureauer skulle komme på kommunalbestyrelsens dagsorden, vil vi opfordre kommunalbestyrelsens medlemmer til at sikre, at der skabes et alternativ for de borgere, som er afhængige af turistbureauernes nuværende muligheder for at sælge billetter til transporten fra og til Bornholm.

Bornholms Passagerforening
Bjørn Carlsen
3. september 2012
Rønnevej 42, Bodilsker
3730 Nexø
Email: b.carlsen@tdcadsl.dk

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


+ 7 = femten