Træk ombord på Leonora reduceret

Lige siden Leonora Christina blev sat i drift i juni 2011, har vi med jævne mellemrum fået henvendelser om, at det trækker ombord på færgen i et generende omfang. Nogle af henvendelserne har medlemmerne selv lagt ind på vores hjemmeside under »Kommentarer«. Denne kommentar kan f.eks. findes dér:
»Jeg syntes også at udluftning/aircondition giver gener som træk og kulde, så overtøj og pladsskift er nødvendigt.«
Et andet medlem har via mailen sendt os følgende:
»Det trækker næsten altid så meget fra udluftningssystemet, at man føler sig hensat til et dæk i det fri under åben himmel, hvor det samtidig blæser en god del. Vi mangler kun bølgesprøjtene. Der må kunne gøres noget ved det.«
Vi har flere gange gjort Færgen opmærksom på problemet.
Vi har netop fået følgende besked fra Færgen (Lindy Kjøller):
»Efter jeres henvendelser vedrørende træk ombord på Leonora Christina har man nu justeret ventilationen ombord. Uden at jeg har den store tekniske indsigt går det på at alle ventilatorer nu kører på et lavere, men mere ensartet og stabilt niveau. Tidligere tændte og slukkede de løbende og gik fra minimum til maksimum. Ændringerne vil (efter mandskabets opfattelse) reducere træk-generne væsentligt.«
Vi hører gerne (via vores kommentar-formular på vores hjemmeside eller via en mail), hvordan bornholmerne nu oplever, at ventilationen på Leonora Christina fungerer.

Bornholms Passagerforening
12. september 2012
Bjørn Carlsen
Rønnevej 42, Bodilsker
3730 Nexø
Email: b.carlsen@tdcadsl.dk

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


+ en = 4