Prøvemedlemskab

Vi har ved lodtrækning givet nogle bornholmere et gratis medlemskab for den resterende del af 2012 og 2013. Vi har trukket lod blandt tilgængelige email-adresser (på Internettet).
Ifølge vores egen jurist er projektet helt lovligt. Men for at være helt sikre, har vi også sendt en beskrivelse af vores projekt til Forbrugerombudsmanden med de tekster, vi anvender, samt spurgt om vores måde er lovlig. Det har vi fået bekræftet, at den er.
»Prøvemedlemskabet« koster ikke den pågældende én eneste krone. Projektet kan derimod komme til at koste os 10-11 kr. pr. udtrukket person. Derfor holder vi skarpt øje med, om vi har penge nok i kassen til at trække flere personer ud til gratis medlemskab.
Vi har fået adskillige positive tilbagemeldinger fra personer, som er meget, meget glade for at få et »prøvemedlemskab« frem til 31. december 2013, hvorefter de pågældende er fuldstændig frit stillet.
Nogle ganske få har imidlertid ikke været tilfredse med at blive udtrukket. Det er formentlig, fordi de ikke bryder sig om vores måde at gøre tingene på eller ikke bryder sig om os som forening.
Sådan er det … og så lader vi blot en anden få glæde af »det ledige prøvemedlemskab«.

Bornholms Passagerforening
2. november 2012
Bjørn Carlsen
Rønnevej 42, Bodilsker
3730 Nexø
Email: b.carlsen@tdcadsl.dk

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


+ tre = 11