Tag roligt bussen

Vi er blevet kontaktet af en gruppe af friske piger i deres bedste alder, som har det til fælles, at de med jævne mellemrum rejser til behandling og/eller undersøgelse i Hovedstadsområdet.
De vil gerne rejse med BAT-bus til Rønne og videre med Leonora Christine kl. 6.30 om morgenen. De var imidlertid blevet noget nervøse for, om de kunne nå check-in hos færgen kl. 6.20, når BAT-busserne først ankommer til Havnen i Rønne kl. 6.15. Når bussen er blot ganske få minutter forsinket, kan det – selv for personer uden gangbesvær – være svært at nå check-in senest kl. 6.20.
Derfor har de det seneste par gange, de har været i Hovedstaden, fået ægtefællen eller anden familie til at køre sig til Leonora Christines afgang, så de har kunnet være der i god tid.
Vi har spurgt Færgen, om det er nødvendigt at foretage privatbefordring i stedet for BAT-bussen, når passagerer skal med morgenfærgen kl. 6.30. Men salgschef Lindy Kjøller fra Færgen melder »tag roligt med bussen …« og siger videre:
»Vi er meget opmærksomme på denne bus – og holder normalt øje med, at alle kunderne er kommet fra bus til færge. Dog har vi også oplevet kunder, som har forventet, at de på den meget korte overgangstid kan købe billet, oprette bornholmerkort, skifte kreditkortsoplysninger etc. Den går naturligvis ikke. Men i det store hele går det fint og vi udskyder stop for check-in, når vi kan se, at bussen er forsinket.
BAT ringer til os ved større forsinkelser – ligesom vi ringer til dem, når vi har sen ankomst. Jeg synes, at vores samarbejde med BAT er ganske fortrinligt. De hjælper gerne os – og vi hjælper naturligvis gerne BAT
På den baggrund mener vi, at alle med sindsro skulle kunne tage bussen til første morgenfærge. Men den enkelte passager skal naturligvis have billet og andet i orden, så den pågældende kan gå fra bussen og direkte til færgens check-in.

Bornholms Passagerforening
20. januar 2013
Bjørn Carlsen
Rønnevej 42, Bodilsker
3730 Nexø
Email: b.carlsen@tdcadsl.dk

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


+ tre = 10