Den 21/8 2011 er følgende mail udsendt til medlemmerne af Pendlergruppen

Kære Medpendler
Selv om det måske ikke lige har været en sommer, vi havde håbet på, har vi ikke i Pendlergruppen ladet os mærke af det.
Vi har flere gange hen over sommeren prøvet at »stikke fingeren i jorden« for at høre, hvad status er på vores forslag til særligt skattefradrag. Vi venter spændt på, om det vil lykkes at få dette klar inden valget.
På grund af BornholmFærgens problemer med Leonora Christina er forhandlinger om nyt pendler-produkt udsat et par måneder. Jeg forventer, at forhandlingerne kan genoptages/fortsætte her i september 2011.
Sidste weekend havde vi møde både med Cimber lokalt og Bornholms Lufthavn. Et par møder, som blev frugtbare for jer medlemmer.
Bornholms Lufthavn har efter vores sidste møde – og på trods af en stram økonomi – besluttet at opsætte en »Boarding-terminal« i lighed med dem, der står i Aalborg Lufthavn. Denne vil blive opsat omkring årets afslutning eller i begyndelsen af det nye år. Det betyder, at alle med elektronisk billet vil kunne boarde her i lighed med i Kastrup.
Det andet er, at Cimber bekræfter, at du roligt kan boarde via nettet eller Smartphone. Skulle du efterfølgende blive forhindret i at møde op til afgangen eller kommer for sent, så er billetten og dine rettigheder ikke tabt. Boarding bliver annulleret, inden maskinen afgår. Se nedenstående melding fra Cimber.
Cimber vil fremover – ved ekstreme omlægninger og aflysninger af flyafgange svarende til forrige søndag og mandag – sende information til Pendlergruppen og BornPass således. at vi »via mail kan kontakte dig med information herom.«
Lufthavnen vil inden længe sætte en sms tjeneste i gang, hvor du kan tilmelde dig og derved holde dig orienteret om ankomst- og afgangstider for udvalgte afgange og ankomster.
Vi har både fra Cimber og Bornholms Lufthavn fået tilsagn om, at de vil deltage ved vores næste møde med jer medlemmer i Pendlergruppen. Mødet planlægges nu til at blive afholdt i lufthavnen en fredag i november her i 2011. Cimber vil informere om det »nye Cimber« og Lufthavnen vil fortælle om arbejdet i Lufthavnen. Vi skal se lufthavnen, tårnet og udstyr til brand, redning samt vedligeholde af startbaner mm.
Såfremt du ved utilsigtet hændelse dropper ud af Cimbers TravellerClub rabat gruppe (sygdom, arbejdsløshed eller tilsvarende) kan der kun dispenseres til genindtrædelse via henvendelse til enten Steen eller undertegnede.
Referat fra møder er vedhæftet.
Nedenstående Cimber udsagn om Web- og Smartphone boardingkort.
Med ønsket om en god arbejdsuge.
Med kærlig hilsen
Preben Holm
Nexøvej 16
3720 Aakirkeby
M 3024 4732
Mail fra Henrik Grønning Cimber:
Vi har nu på baggrund af jeres henvendelse opdateret vores hjemmeside, så den klart viser, at der ikke ændres noget ved billettens rettigheder, når der er foretaget web-check-in. Dvs. misforståelsen om, at det er usikkert at checke ind 22 timer før sin afgang, burde være væk.
Cimber justeret tekst på hjemmeside:
Cimber håber, I fremover vil bruge denne mulighed for at undgå at skulle stå i kø i lufthavnene.
Det eneste I behøver at medbringe er det udprintede boardingkort eller stregkoden, der er overført til jeres telefon ved check ind på m.cimber.dk på telefonens browser.
Hilsen Henrik
Med venlig hilsen | Best regards
Henrik Grønning
Team Leader Landside RNN/Team Leader Medical Team
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


+ 1 = seks