Hul igennem

Vi kan ikke lægge skjul på, at vi er stolte over, at et godt samarbejde med BornholmerFærgen nu betyder, at vi får Internet til pendlerne ombord på Villum Clausen. At alle andre så også kan få glæde af det; dét er kun en ekstra glæde.
Vi skal naturligvis – som pendlernes interesseorganisation – sørge for, at dét at pendle, foregår så let og smertefrit som muligt. Ja – det skal helst være en positiv oplevelse af pendle.
Derfor glæder det os at rejsetiden fremover kan udnyttes konstruktivt, som arbejdstid, så tiden hjemme på Bornholm kan anvendes sammen med familien og til fritidsinteresser etc.
Det er planen, at nogle af vores medlemmer skal bistå BornholmerFærgen med at teste systemet, som kaldes Wi-Fi (det betyder Wireless Fidelity = standarder for trådløse datanet). Men vi er helt overbevist om, at når systemet kommer til at fungere vil alle passagerer kunne få gavn af de nye muligheder i lighed hvad pendlere og mange andre, når de befinder sig i forskellige transportmidler, f.eks. tog og busser under pendling.
Nu ser vi frem til de nye muligheder og regner med at det kan blive en del af et nyt pendlerprodukt.
Vi er glade for, at vores arbejde for de bornholmske pendlere endnu en gang har givet et positivt resultat og vil gerne takke BornholmerFærgen for deres tiltag.
Pendlergruppen
Steen Clausen
19. februar 2011
Brogade 12, Nexø
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


1 + = seks