Den 2/11 2011 er følgende mail udsendt til medlemmerne af Pendlergruppen

Fra: Preben Holm [mailto:preben@due-holm.dk]
Sendt: 2. november 2011 22:01
Til: ‘Steen Clausen (pendler)’
Cc: ‘Bornholms Passagerforening’
Emne: Ombygning af Bornholms Lufthavn
Kære Medpendlere
Der skal ske bygningsmæssige ændringer i Bornholms Lufthavn således at sikkerhedsregler kan overholdes. I den anledning har vi modtaget nedenstående fra Cimber. De opfordre alle men vel særligt os der bruger Cimber, når vi pendler til at tjekke ind via hjemmesiden eller via mobiltelefonen Se nedenstående
Selv tjekker jeg ind hjemmefra via Cimbers hjemmeside og udprinter boardingkort. Kan også sendes som sms til mobiltelefonen. Det fungere upåklageligt.
Jævnfør tidligere information har det ingen betydning i forhold til at få billetten refunderet, hvis man ikke når rettidigt frem til flyafgang, at man har boardet hjemmefra.
PS:
Jeg håber at kunne komme med en tilbagemelding fra vores forhandling med BornholmerFærgen om særlige pendlerprodukter inden 1. december. 2011. Afventer endelig svar fra Færgen.
MVH
Preben Holm
Rådmandsgade 40 C1-91
2200 København N
M 3024 4732
Kære interessenter på Bornholm
Fra i dag d. 02. november bygger Bornholms Lufthavn om på indcheckningsfaciliteterne i lufthavnen.
Det betyder at Cimber Sterling i ombygningsperioden, der forventes at vare mindst 14 dage, kun vil kunne benytte én indcheckingsskranke. Vi vil derfor meget gerne bede alle passagerer om, enten at benytte check-in via internettet på www.cimber.dk eller via mobiltelefonens browser på m.cimber.dk .
 
Alle der medbringer bagage, eller ikke ønsker at benytte web check-in, bedes møde i lufthavnen i god tid, 45 minutter før afgang, så vi undgår forsinkelser som følge af kø ved check-in.
Med venlig hilsen | Best regards
Henrik Grønning
Team Leader Landside RNN/Team Leader Medical Team
Cimber Sterling A/S
Bornholms Lufthavn
DK-3700 Rønne
Denmark
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


4 + syv =