Tak til BornholmerFærgen

Shuttlebussen i Køge:
Gennem de senere år har vi med jævne mellemrum fået henvendelser fra bornholmerne om, at shuttle-bussen, som kører mellem Køge Station og Terminalen i Køge Havn, kører med alt for store intervaller. Vi fik udarbejdet en samlet og omfattende oversigt, hvor de væsentligste ankomster i timerne op imod midnat fremgår. Derved var det muligt at konstatere, at nogle passagerer må vente i op til 55 minutter fra ankomst med offentlige transportmidler til Køge Station, inden de kan komme videre det sidste stykke ned til BornholmerFærgen. Det er Trafikselskabet Movia, som kører med shuttle-bussen efter aftale med BornholmerFærgen.
Med dokumentationen i hånden skrev vi derfor til begge parter, men gjorde også Køge Kommune og DSB opmærksomme på problemerne.
For ikke så længe siden fik vi en aftale med BornholmerFærgen om, at det er muligt at komme ombord på godsfærgen første gang kl. 23.00 og derefter hver 20 minut indtil afgang. Vi har derfor foreslået, at shuttle-bussen skal køre på en sådan måde, at der er sammenhæng med S-togets ankomsttid fra København og muligheden for at komme ombord (blive lukket hen over bildækket i hold).
BornholmerFærgen har – efter at have drøftet sagen med Movia – stillet os i udsigt, at køreplanen vil blive forbedret fra foråret 2012. Om det præcis bliver med 20 minutters drift, véd vi ikke her og nu. Men vi ser frem til nye og forbedrede tider for shuttle-bussen.
 
SMS-service:
For et par uger siden rejste jeg med godsfærgen fra Køge med afgang 00.30. Efter at have bestilt min billet fik jeg en SMS fra BornholmerFærgen med følgende tekst:
»Du har booket en rejse, hvor rejsetidspunktet passerer midnat. Vi håber du er opmærksom på datoskiftet. Vi ønsker dig en god rejse.«
Det synes vi er god service. Tak for det til BornholmerFærgen.
Bornholms Passagerforening
14. november 2011
Kirsten Lund-Hansen
Næstformand
Harbovej 125
3700 Rønne
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


9 + tre =