Nej, nej og atter nej …

I Bornholms Tidende står dags dato bl.a.:
»Vi har nu fået godkendt en sejlplan efter bornholmernes eget ønske, repræsenteret ved trafikkontaktrådet, og den er godkendt i Trafikstyrelsen,fordi der er et enigt trafikkontaktråd bag det.«
Der er absolut ikke tale om et »enigt trafikkontaktråd«. Bornholms Passagerforening har naturligvis ikke på passagerernes vegne kunnet godkende planen. Det burde alene vores debatindlæg med citater fra flere bornholmere til fulde dokumentere. Ikke desto mindre må vi, hver gang denne påstand kommer frem i pressen, svare på mails og telefonhenvendelser om at vi f.eks. skulle spille med fordækte kort. Dét gør vi ikke, og da slet ikke efter vi har fået mange beviser på, at bornholmerne har meget svært ved at leve med sejlplanen.
Flere har givet udtryk for, at resultatet kan blive, at de må flytte fra øen, da de rejser jævnligt i bil og ikke kan bruge flyveren i stedet for. Som vi har dokumenteret rammer sejlplanen den almindelige passager, pendlere, sportsklubber og lignende fritidsklubber samt pensionister. Dette skyder vist også en pil igennem påstanden om, at »sejlplanen er efter bornholmernes eget ønske«.
Her til aften (17/10 2011) har vi fået både mails og telefonopkald. Det hedder i den ene mail bl.a.:
»Jeg har læst artiklen d.d. i Tidende, hvor Lindy Kjøller udtaler sig om alle goderne ved den nye fartplan 2012.
For at kunne kommentere disse udtalelser er det tvingende nødvendigt at få oplysninger om, i hvilken grad Kontaktrådet var ENIGT, som Lindy Kjøller udtaler sig til stor tilfredshed, og det er bornholmernes sejlplan, der nu er offentliggjort.
 …
Det er fuldkomment sindssygt at der er 10 (skriver ti) timer mellem enten første og anden afgang fra Rønne til Ystad eller mellem anden og tredje afgang.«
Vi har naturligvis svaret den pågældende og dokumenteret, at vi på intet tidspunkt har erklæret os enige i sejlplanen.
Bornholms Passagerforening
17. oktober 2011
Bjørn Carlsen
Rønnevej 42, Bodilsker
3730 Nexø
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


to + 2 =