Generalforsamling fortsættes fredag, den 28.4. kl. 19 på Rønne bibliotek – følg med her på siden – opdateret 28.4. kl. 10.19

OPDATERES

Seneste opdatering: 28-04-2017 kl. 10:19

Generalforsamlingen i Bornholms Passagerforening genoptages fredag, den 28.4.2017 kl. 19 på Rønne bibliotek. Her gennemføres de sidste punkter på dagsorden.

Bestyrelsen oplyser, at der kan stemmes ved fuldmagt. Husk at påføre medlemsnummer og hvem (medlemmets navn og medlemsnummer) fuldmagten gives til. Kvittering for betalt medlemskontingent eller dokumentation for kontingentfrihed bør kunne fremvises på forlangede (både for dem der møder frem og de evt. fuldmagter, man ønsker at benytte). Der kan fortsat betales medlemskontingent forud for generalforsamlingen genoptages. Dette kan ske, som beskrevet her på hjemmesiden eller evt. kontant på Rønne bibliotek mellem kl. 18.30 og 19.

Vi gør opmærksom på, at der er tale om en genoptagelse af den suspenderede ordinære generalforsamling, hvorfor der alene afvikles punkterne:

7. Valg til bestyrelsen

8. Valg til revisor og revisorsuppleant

9. Evt.

Se selve køreplanen her: http://www.bornpass.dk/?p=4027

Share

5 thoughts on “Generalforsamling fortsættes fredag, den 28.4. kl. 19 på Rønne bibliotek – følg med her på siden – opdateret 28.4. kl. 10.19

 1. Pingback: Køreplan for afvikling af generalforsamlingen | Bornholms Passagerforening

  • Kære Maibritt.
   Der er ikke udsendt opkrævninger for 2017 endnu, men man har kunnet finde oplysninger omkring, hvordan man kan betale her på hjemmesiden forud for den ordinære generalforsamling, den 31.3.
   På bestyrelsens vegne
   Ann Hartl

 2. Hvorfor har i ikke sendt opkrævning på kontigent ud ?
  Vi har ikke fået nogen mail i januar som vi plejer, ser først et par dage før generalforsamlingen at den finder sted. ROD ROD tæl jeres medlemmer og se hvor mange der har forladt foreningen pga ROD

  • Kære Maibritt. Bestyrelsen valgte ikke at sende opkrævninger ud pr. mail, fordi – som vi også skriver andet steds her på hjemmesiden – vi har vurderet det medlemsystem, som vi har overtaget, til ikke at være anvendeligt, hverken til udsendelse af nyhedsmails eller kontingentopkrævning. Det er en meget beklagelig situation, men vi har arbejder selvfølgelig videre på, at dette kommer på plads. Vi har dog helt styr på medlemstil- og -afgang, og vi har ikke haft medlemmer, som har meldt sig ud i løbet af den periode vi har siddet i bestyrelsen, undtagen nogle enkelte, som var flyttet fra Bornholm. Derimod har vi haft omkring 20, som har meldt sig ind. Derudover har der været ydet et stort arbejde med at registrere alle kontingentindbetalingerne for 2016, hvilket således er gjort og aflagt regnskab for. Nu er der jo indkaldt til fortsættelsen af generalforsamlingen, og vi håber, at mange vil møde op og deltage i valghandlingen. Bestyrelsen fik dog både godkendt beretning og regnskab af de fremmødte under første del af generalforsamlingen, så at vi skulle have rod i tingene kan vi ikke genkende.
   De bedste hilsner
   Ann Hartl, formand, Niclas Fick, næstformand, Martin Green, pendlerleder, Jesper Tranberg, bestyrelsesmedlem, Preben Madsen, bestyrelsesmedlem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


+ 6 = ni