Godt gået Winni Grosbøll

Onsdag formiddag trådte vores borgmester, Winni Grosbøll, i karakter, da hun over for Trafikkontaktrådets medlemmer anbefalede og indstillede en mere demokratisk løsning af pendlernes repræsentation i Rådet, svarende til den indstilling hun på det seneste har givet udtryk for bl.a. i pressen.

Måske har der været mange knoppede ord i denne sag. Det glæder mig derfor, trods dette, at Rådets medlemmer har lyttet til pendlernes anke over manglende mulighed for demokratisk indflydelse via den repræsentation, der ifølge vedtægterne skulle være i Rådet.

Jeg har allerede fået rigtig mange tilkendegivelser fra medpendlere om, at man er glad for afgørelsen.

Det tjener borgmester Winni Grosbøll til ære at hun egenhændigt igen tog sagen op i Kontaktrådet.

Derved har Winni Grosbøll i udpræget grad medvirket til Rådets indstilling over for transportministeren.

Nu ser vi i Pendlergruppen frem til at møde borgmesteren og i en positiv stemning og ånd skabe de bedst mulige forhold for de bornholmske pendlere.

16. juni 2011 Pendlergruppen, Steen Clausen, Brogade 12, Nexø

FacebookGoogle+TwitterLinkedInShare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


fem + 5 =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>