Det bliver dårligere og dårligere

I øvrigt har jeg ingen kommentarer til de nye sejlplaner andet end: Det bliver dårligere og dårligere med vores færgebetjening både til Ystad og Køge. Jeg har ingen ord for det andet end øv !!!
Sådan udtrykker en bornholmer sig i forbindelse med Passagerforeningens undersøgelse om bornholmernes mening om sejlplanen.
Rent statistisk er der ingen tvivl om, hvad bornholmerne ønsker sig, og det kommer absolut ikke til udtryk i sejlplanen fra 2012.
9 ud af 10 er ikke tilfredse med sejlplanen … og så opstår der en klar opfattelse af, at »det bliver dårligere og dårligere«.
Et er den klare statistik fra undersøgelsen. Noget andet er de ord, som flere hundrede har tilføjet. Her nogle få eksempler:

  1. Generelt manglende hensyn til almindelige passagerer, der har behov for at komme frem og tilbage i forbindelse med arbejde, familiebesøg og sportsaktiviteter ….
    Det er vigtigt, at der også i weekenden er en tidlig afgang.
  2. Det er uanstændigt, at man ikke kan være i Kbh før middag. Nogle skal jo længere, og kan så slet ikke benytte Bornholmstrafikken i weekenden.
    BEHOLD 6:30 afgangen! Den tilgodeser alle. Det er vel bedre, at nogle skal tidligt op og have ventetid, end at resten kommer for sent.
  3. Jeg ønsker gerne den dobbeltradet natfærge tilbage da jeg og mange andre tager på hundeudstilling ovre og bliver nødt til at tager over dagen før for at kunne nå frem til tiden … og i øvrigt har jeg ingen kommentarer til de nye sejlplaner andet end : Det bliver dårligere og dårligere med vores færgebetjening både til Ystad og Køge.
  4. Det er vigtigt for mig (og de andre i xxxx Bornholm) at der bliver en tidlig afgang også i weekenderne, da vi ellers ikke kan deltage i udstillinger eller salgsudstillinger som vi plejer på Sjælland. Her skal dyrene nemlig ofte tjekkes inden kl. 10.

Sejlplanen skal ændres nu … det kan ikke vente til 2017.

Ianto Tryfan Davies Gerdes
Suppl. Bornholms Passagerforening
Lyrsbyskov 2, Østermarie

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


+ to = 10